SERVPREST-IMS
REPREZENTANT IN ROMANIA ECHIPAMENTE COMPLETE SPALATORII-CURATATORII CHIMICE INDUSTRIALE SI PROFESIONALE
CONSULTANTA-VANZARE-SERVICE*MASINI DE CURATAT-SPALAT CHIMIC**CALANDRE**USCATOARE DE RUFE**MESE CALCAT RUFE**ACCESORII
AVIM ARM CONSULTING srl
CRAIOVA str.Targului nr 26
Tel.0745.545.757 Tel.0744.528.453
WYSIWYG Web Builder
SERVICE RAPID
GAMA COMPLETA DE MASINI
ECHIPAMENTE SCV
GRUPURI ELECTROGENE
ACOPERIRE NATIONALA
PIESE ORIGINALE
CALIATATE
PROFESIONALISM
AVIM SERVPREST- IMS
Powered by SERVPREST-IMS
office@servprest-ims.com
IMESA FIRST CHOICHES
LAUNDRY EQUIPMENT
CONSULTANTA VANZARE SERVICE ECHIPAMENTE COMPLETE UTILARE SPALATORIE-CURATATORIE CHIMICA PROFESIONALA INDUSTRIALA

                         AVIM ARM CONSULTING

Firma noastra a fost infiintata in 2011 continuind activitatile unei firme infiintate in 1991 cu activitati de comert en-gross si en-detail. Tinind cont de experienta managerului firmei in domeniul spalatoriilor-curatatoriilor chimice si de conjunctura favorabila a pietei incepind din anul 1996 firma si-a reorientat activitate pentru servicii complete in domeniul spalatoriilor-curatatoriilor chimice.
In colaborare cu producatori de utilaje, chimicale, accesorii de prestigiu din Uniunea Europeana ne-am propus asigurarea unor servicii pentru spalatorii-curatatorii chimice la un inalt nivel tehnologic care sa asigure prosperitatea clientilor nostri.
In intreaga noastra activitate consideram ca numai sprijinind clientii nostri sa realizeze investitii profitabile, la nivelul cerintelor tehnologice si posibilitatilor financiare vom reusi sa prosperam si noi.
MISIUNE
Sa furnizam clientilor nostri,masini-utilaje-echipamente, materiale, know-how de cea mai inalta calitate, asigurand valoare adaugata maxima acestora pentru a ajuta la  cresterea afacerii acestora.
Sa dezvoltam continuu domeniul de activitate al firmei astfel ca sa cream valoare adaugata asociatilor si standard de viata cit mai ridicat colaboratorilor.
Sa folosim resursele naturale in mod responsabil si sa contribuim la protectia mediului.
Sa cream mediu de munca si o atmosfera in care angajatii pot creste impreuna cu firma, dezvoltandu-si potentialul lor la maxim.
VALORI FUNDAMENTALE
Sa promovam inovatia, spiritul profesional, de loialitate si unitate; sa continuam provocarea cu noi insine si sa sa facem firma mai mare si mai prospera.
Pentru clientii nostri: sa asiguram solutii complete venind in intampinarea asteptarilor si cerintelor lor.
Pentru angajatii nostri: sa le asiguram respectul, sa creem o atmosfera pozitiva fiecaruia pentru a-si atinge potentialul maxim.
SCOP
Atingerea si mentinerea unei pozitii de lider in furnizarea de echipamente, materiale si accesorii, consultanta, training pentru spalatorii si curatatorii chimice industriale in Romania.
IMESA
LAUNDRY SOLUTIONS
Leader in tehnologie inovativa
40 ani experienta in proiectare si executie echipamente de inalta calitate si eficienta cu recunoastere in toata lumea ca perfect adaptate cerintelor clientilor!
Blue future in your bussines!
INDUSTRIAL MACHINES SERVICE ROMANIA
INDUSTRIAL MACHINES SERVICE ROMANIA